FIVE

Mobilitetsträning som ger effekt och återhämtning!

FIVE OCH MOBILITET

Det är viktigt med rörlighet/mobilitet. Därför är Five en produkt som skapar ett viktigt värde för kunden. Five erbjuder mobilitetsträning som passar alla - nybörjare till elitidrottare. Maskinerna går att kombinera med din Milon-loop för att skapa den perfekta rörelsen innan en övning. Eller varför inte skapa ett egen område på gymmet där medlemmarna får träna och utveckla sin rörlighet. Detta är en produkt som dina medlemmar kommer älska.

Five mobilitetsmaskiner finns i 11 olika varianter som går att kombinera efter dina krav och önskemål. 

Five och fascia

Fascia är en viktig del av vår kropp som ofta blir förbisett, men genom att fokusera på den kan vi upptäcka många fördelar för vår hälsa och träning. Träningsutrustningen Five är ett verktyg som hjälper till att stimulera fascian och ge dig alla de positiva effekterna.

Fascia spelar en viktig roll i att reglera vår rörlighet och flexibilitet. Genom att fokusera på att förbättra vår fascia kan vi få en bättre rörlighet i våra leder och en ökad förmåga att sträcka ut och böja oss. Detta kan leda till en ökad mångsidighet och minskad risk för skador när vi tränar.

En annan viktig fördel med att ta hand om sin fascia är minskad smärta och ömhet. Fascians bindväv kan bli tät och hård när vi tränar eller har stillasittande arbeten, vilket kan leda till smärta och ömhet. Genom regelbunden fokus på fascia kan vi förbättra dess elasticitet och därmed minska risken för smärta och ömhet.

Fascia har också en viktig roll i regleringen av blodcirkulationen. Genom att fokusera på att förbättra vår fascia kan vi öka blodflödet till våra muskler och organ, vilket kan leda till ökad energi och förbättrad hälsa.

Fascia fungerar också som ett stöd för våra muskler och leder. Genom att ta hand om sin fascia kan vi förbättra dess styrka och elasticitet, vilket kan leda till ökad stabilitet och minskad risk för skador.

Fokus på fascia har också visat sig leda till en förbättrad prestationsförmåga och atletisk prestanda. När fascian är mjuk och rörlig, kan musklerna röra sig fritt och utföra sina funktioner optimalt. Detta kan leda till ökad styrka, snabbhet och uthållighet, samt bättre samordning och balans. Dessutom kan träning med Five hjälpa till att förbättra musklernas reaktionstid, vilket kan öka din precision och kontroll i atletiska prestationer.