FIVE

Mobilitetsträning som ger effekt och återhämtning!

Nu har du chansen att bli vårt referensgym!

Som referensgym till Five får:

  • En exklusivt partnerrabatt.
  • Tillgång till marknadsplattform med nyckelfärdiga kampanjer och annonser för att hitta nya medlemmar till ditt gym.
  • Experttips och råd för att maximera din anläggnings potential.

 

Ansök genom att fylla i formuläret.

Glöm inte att ange varför du tror att ditt gym skulle vara ett perfekt referensgym för Five under meddelande.

Ansök senast den 30 November 2023.

Five är

En mobilitetscirkel på 5 moduler som stärker hela kroppen och arbetar med din bindväv (Fascia) och här nedan kan du läsa om fördelarna:

Fascia spelar en viktig roll i att reglera vår rörlighet och flexibilitet. Genom att fokusera på att förbättra vår fascia kan vi få en bättre rörlighet i våra leder och en ökad förmåga att sträcka ut och böja oss. Detta kan leda till en ökad mångsidighet och minskad risk för skador när vi tränar.

En annan viktig fördel med att ta hand om sin fascia är minskad smärta och ömhet. Fascians bindväv kan bli tät och hård när vi tränar eller har stillasittande arbeten, vilket kan leda till smärta och ömhet. Genom regelbunden fokus på fascia kan vi förbättra dess elasticitet och därmed minska risken för smärta och ömhet.

Fascia har också en viktig roll i regleringen av blodcirkulationen. Genom att fokusera på att förbättra vår fascia kan vi öka blodflödet till våra muskler och organ, vilket kan leda till ökad energi och förbättrad hälsa.

Fascia fungerar också som ett stöd för våra muskler och leder. Genom att ta hand om sin fascia kan vi förbättra dess styrka och elasticitet, vilket kan leda till ökad stabilitet och minskad risk för skador.

Fokus på fascia har också visat sig leda till en förbättrad prestationsförmåga och atletisk prestanda. När fascian är mjuk och rörlig, kan musklerna röra sig fritt och utföra sina funktioner optimalt. Detta kan leda till ökad styrka, snabbhet och uthållighet, samt bättre samordning och balans. Dessutom kan träning med Five hjälpa till att förbättra musklernas reaktionstid, vilket kan öka din precision och kontroll i atletiska prestationer.